Dr.Bey kızımın 6 ayını doldurmasına 5 gün var.Griple ilgili eski mesajlara baktım ve cevaplarınıza bakılırsa kızım da grip olabilir.Gözleri ve burnu akıyor,gece ateşi de çıktı,yanlış ölçmediysem 38 di.Ara ara çok yüksek olmasa da yine yükseliyor,rahat giysiler giydirdim daha da arttırmamak için.Hiç uyumadı bütün gece ve ememedi de rahat nefes alamadığı için.Sanırım geçen gün hastanede başka bir bebekten kaptı bu hastalığı,çünkü kızımı oyuncak bebek zannetmiş ve sarılmaya çalışmış ben işlemleri yaparken.Diğer mesajlarda dediklerinizi uygulamaya başladım.Limon-bal,Serum fiz. …Cold mix i bir eczane de buldum almaya gideceğim şimdi.dediğiniz gibi banyo da yaptıracağım rahatlasın diye.
Daha yapabileceğim bir şey var mı? doktora götürmeli miyim ya da hangi durumda götürmeliyim? İlaç dayayacaklar , iğne vuracaklar hemen diye gece acile bile gitmedim.Üstelik Pazar günü olduğu için çocuk doktoru da bulamıyorum zaten. Yarın bırakıp işe gitmek zorundayım.Rahtsızlığını biraz hafifletebilirsem bugün az da olsa içim rahat giderim .Lütfen cevap yazarsanız çok sevinirim…