|
Kaşıntı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Esraerkilet ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haz 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 150 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esraerkilet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Saat 45 Dakika önce Saat 08:07 |
Hocam merhaba,
2.5yaşında.Gün içinde bahsedeceğim sıkıntılardan hiç biri yok. Ne zaman uykuya geçecek tam dalacak inanılmaz Bi kaşıntı başlıyor. Özellikle dirsek içi, diz içi, sırt ve omuzlar. Ciltte herhangi Bi değişik görüntü olmuyo en fazla bazen minik minik pütür oluyo. Her gece bu şekildeyiz. Artık ben kaşımaktan perişanım o da uyuyamamaktan.. Uykuya geçtikten sonra en fazla beş saat derin uykuda. Sonra Bi ağıtla uyanıyo genelde ya da kıpır kıpır Huzursuz Bi iki saat daha uyuyo ve uykusuzluktan kendini ifade edemiyor ama bence kaşınıyo. Uyuduğu oda serin, kıyafetleri her zaman pamuk, terleme yok, kat kat giydirme yok, nemlendirici sürerim ama napsam şaştım kaldım hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
İç çamaşırlarını ve (giyiyorsa) pijamamalarını, yatak takımlarını, yıkadıktan sonra iyi durulayın. Makinenin
durulaması yeterli olmaz ve ütüleyin.
|
|
![]() |
|
Esraerkilet ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haz 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 150 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esraerkilet
Hocam iki kez duruluyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Denemek için, 1 hafta günde 1 defa, 1 ölçek Zyrtec şurup verin ve sonucu yazın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|