|
Kendim icin Kadın dogum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayaz2018 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Saat 48 Dakika önce Saat 23:43 |
Hocam kendim icin 2 sorum olacak size. 37 yaşında bir bayanım. Kadın doğuma muayene oldum azitro diye bir ilac vermis ve sabah aç karnına 2 tane birden içilecek yaziyor. Sonradan farkettim mide koruyucuda vermemiş. Bu sekilde içtikten sonra bir sorun olur mu ?
2.sorum flucan 150 mg diye bir ilaç vermis bugun ilkini ictim 5 dk sonra bir karın ağrısı oldu hemen wc ye gittim. Buyuk abdesti yaptim ama hala ağrıyordu. Bir ter attim midem bulandı bayilcak gibi oldum. Bukadar hızlı etki eder mi ? 2. Ilaci 1 hafta sonra içmeye korkuyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şikayetleriniz NE bilinmiyor??
Eğer "özel bir durum "ise, Özel mesajlar kısmından sorabilirsiniz.
Ama öncelikle doktorunuzu değiştirin. Kesin teşhis bile koyamamış, hem antibiyotik, hem mantar ilacı vermiş. Flucan 150, mantar ilacı olup; haftada bir alınır. İshal yapabilir. Azitro; 3 gün alınan bir ilaçdır. Eritromisin'in gelişmiş şeklidir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 7 Saat 33 Dakika önce Saat 08:58 |
|
![]() |
|
Ayaz2018 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şikayetlerim geçen ay 10 gün gec adet oldum. Cok fazla akintim var. Karnımda bazen anı kalkislarda kasık yada yumurtalık kisminda agri oluyor. Muayene ederken yara ve enfeksiyon gördüğünüde söyledi. Eşli olarak antibiyotik tedavisi verdi. Azitroyu yani aç karnına 2 tane birden içersem mideme dokunur mu mide koruyucu almalı mıyım Hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Midenize dokunur mu, bilemem. Dokunursa; Famodin40 tablet günde 1 tane alın, 1-2 günde geçer.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|