|
Biküspit Aort Kapak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 4 Saat 18 Dakika önce Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 4 Saat 12 Dakika önce Saat 16:38 |
Hocam merhaba. 15 yaşındaki kızıma voleybol lisansı almak için kardiyoloji doktoruna gittik. Biküspit aort kapağı olduğunu, şu an için spora engel bir durumu olmadığını fakat ilerleyen yaşlarda ameliyat olabileceğini söyledi. Yılda bir kontrole çağırdı. O kadar üzüldük ki bu duruma. Yıllar önce kızıma bebekken böbrek reflüsü teşhisi koyup 2 kez voiding filmi çekmişlerdi. Hiçbir sıkıntı yaşamadığımız halde çocuk sürekli over examination altınaydı. Sonra takibi bıraktılar. O zaman 3 yaşındaydı ve yine size yazmıştım, yapılanları gereksiz bulmuştunuz kızımın durumu özelinde. Şimdi yine fikirlerinizi almak istiyorum mümkünse. Bu aort biküspid kapağı olanlar illaki ameliyat mı olurlar. Şu an hiçbir sıkıntısı yok, sağlıklı bir ergen. Düşündükçe kahroluyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118774 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"bebekken böbrek reflüsü teşhisi koyup"
O doktorların salaklığı daha koydukları teşhisden belli!! "böbrek reflüsü" imiş!! Ne dediklerinin farkındalar mı acaba? Mesaneden "reflü" olur!!! Böbreklerden nasıl "reflü" oluyormuş? Maalesef, son zamanlardaki doktor kalitesi bu!! Kalp ameliyatı? 60 yaşından sonra belki!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|