Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kendim icin Kadın dogum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kendim icin Kadın dogum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ayaz2018 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif
Puanlar: 54
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ayaz2018 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kendim icin Kadın dogum
    Gönderim Zamanı: 23 Saat 12 Dakika önce Saat 23:43
Hocam kendim icin 2 sorum olacak size. 37 yaşında bir bayanım. Kadın doğuma muayene oldum azitro diye bir ilac vermis ve sabah aç karnına 2 tane birden içilecek yaziyor. Sonradan farkettim mide koruyucuda vermemiş. Bu sekilde içtikten sonra bir sorun olur mu ?

2.sorum flucan 150 mg diye bir ilaç vermis bugun ilkini ictim 5 dk sonra bir karın ağrısı oldu hemen wc ye gittim. Buyuk abdesti yaptim ama hala ağrıyordu. Bir ter attim midem bulandı bayilcak gibi oldum. Bukadar hızlı etki eder mi ? 2. Ilaci 1 hafta sonra içmeye korkuyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118774
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Saat 59 Dakika önce Saat 08:56
Şikayetleriniz NE bilinmiyor??
Eğer "özel bir durum "ise, Özel mesajlar kısmından sorabilirsiniz.

Ama öncelikle doktorunuzu değiştirin. Kesin teşhis bile koyamamış, hem antibiyotik, hem mantar ilacı
 vermiş. 
Flucan 150, mantar ilacı olup;  haftada bir alınır. İshal yapabilir.
Azitro; 3 gün alınan bir ilaçdır. Eritromisin'in gelişmiş şeklidir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Saat 57 Dakika önce Saat 08:58
Yukarı Dön
Ayaz2018 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif
Puanlar: 54
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ayaz2018 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Saat 41 Dakika önce Saat 09:14
Şikayetlerim geçen ay 10 gün gec adet oldum. Cok fazla akintim var. Karnımda bazen anı kalkislarda kasık yada yumurtalık kisminda agri oluyor. Muayene ederken yara ve enfeksiyon gördüğünüde söyledi. Eşli olarak antibiyotik tedavisi verdi. Azitroyu yani aç karnına 2 tane birden içersem mideme dokunur mu mide koruyucu almalı mıyım Hocam? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118774
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 9 Saat 53 Dakika önce Saat 13:02
Midenize dokunur mu, bilemem. Dokunursa; Famodin40 tablet günde 1 tane alın, 1-2 günde geçer. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.