Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Lütfen yardım hocam
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Lütfen yardım hocam

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Muallime Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 27
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Muallime Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Lütfen yardım hocam
    Gönderim Zamanı: 2 Saat 47 Dakika önce Saat 22:50
Hocam oğlumu çok şükür sayenizde olabildiğince ilaçsız ve aynı zamanda öğrencilerime de sizi kazandıran biri olarak 10 gün önce Rinoplasti ameliyatı oldum yaş 39 konka ve içte eğrilik dışta kemer vardı çok zor geçti operasyon 6 saat Ankilozandan ötürü zor karar verildi velhasıl oldum hamilelik var şimdi  bir ton ilaç içtim içiyorum narkoz aldım (Ceftinex, Zespira,Otrivine, Sulfarhin, Nasonex, Dex Forte)Dr ömrü boyunca konkalardan ötürü Nasonex ve Zespira kullanacaksınız dedi sorum şu çok önemli hocam benim için siz ne derseniz de odur içim çok kötü  bebek varsa sıkıntı olur mu ve ilaçları keseyim mi ömür boyu Zespira içmesem misiniz nolur konka yine şişe mi canım hocam lütfen yardım edin
ayrıca 12 yaşında oğlumuzda  ağzı açık uyuyor benim gibi alerjik dediler halbuki serum dışında siz dediğiniz hiç bir şey kullanmadım o yaşa  iyi ki varsınız hocam

Düzenleyen Muallime - 42 Dakika önce Saat 00:55
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.