Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gaz dedi doktor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Gaz dedi doktor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ekim2016 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 185
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ekim2016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gaz dedi doktor
    Gönderim Zamanı: 2 Saat 11 Dakika önce Saat 23:49
Merhaba Hocam,
13 yaşındaki kızım on gündür ara ara mide krampları, bağırsak sancısı ve günde 1-2 kere ishalden şikayetçiydi. Mikrobik bir şeydir geçer diye üstünde durmadım. Bugün karın bölgesinde kramplar, küçük tuvaletini yaparken bile ıkınmak karnında sancıya sebep oluyor, gözünden yaş geliyor yürürken, iki büklüm duruyor diye acile götürdüm. Sadece elle muayene etti doktor ve röntgen istedi. Röntgen şu şekilde:

Sağ ayağı üzerinde sektirdim, apandisit değil gibi, zıplayabiliyor. Doktor gazı var dedi, lavman verdi ama ben kendisi gazını yapabilir diye yaptırmadım, eve geldik. Sizce röntgende sıkıntılı bir şey var mı, ateş vs yok. Rezene, papatya çayı verdim. Bacak egzersizleri yap dedim yatakta, karnı yüzünden sınırlı yapıyor hareketler, gazı rahat çıksın diye öyle dedim. Ne yapalım başka hocam? Ekstra tahlil , ultrason vs gerekli mi? 
Teşekkürler
Yukarı Dön
ekim2016 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 185
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ekim2016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 1 saat 21 Dakika önce Saat 00:39
Karnına sıcak tülbentle vicks süreyim dedim, bastırmadan krem sürerkwen bile elletmiyor, acıyor deyip karnının merkez kısmını kaburga alt hizasından bikini çizgisi hizasına kadar olan bölgeyi gösteriyor hocam. Ciddi bir şey midir? Sancıdan  ve ağrıdan dolayı uykudan uyanıyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.