|
Lütfen yardım hocam |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Muallime ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 3 Saat 45 Dakika önce Saat 22:50 |
Hocam oğlumu çok şükür sayenizde olabildiğince ilaçsız ve aynı zamanda öğrencilerime de sizi kazandıran biri olarak 10 gün önce Rinoplasti ameliyatı oldum yaş 39 konka ve içte eğrilik dışta kemer vardı çok zor geçti operasyon 6 saat Ankilozandan ötürü zor karar verildi velhasıl oldum hamilelik var şimdi bir ton ilaç içtim içiyorum narkoz aldım (Ceftinex, Zespira,Otrivine, Sulfarhin, Nasonex, Dex Forte)Dr ömrü boyunca konkalardan ötürü Nasonex ve Zespira kullanacaksınız dedi sorum şu çok önemli hocam benim için siz ne derseniz de odur içim çok kötü bebek varsa sıkıntı olur mu ve ilaçları keseyim mi ömür boyu Zespira içmesem misiniz nolur konka yine şişe mi canım hocam lütfen yardım edin
ayrıca 12 yaşında oğlumuzda ağzı açık uyuyor benim gibi alerjik dediler halbuki serum dışında siz dediğiniz hiç bir şey kullanmadım o yaşa iyi ki varsınız hocam
Düzenleyen Muallime - 1 saat 40 Dakika önce Saat 00:55 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|