|
İştahsızlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mmomy ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Saat 60 Dakika önce Saat 02:02 |
Hocam merhabalar. Oğlum 22 aylık ve nereden baksan 6 aydır inanılmaz bir iştahsızlık durumu yaşıyoruz. Ne yemek yaptıysam yemiyor ağzına şu ve karadut suyundan başka bir şey sürmüyor hiçbir şekilde yükselmeyen d vitamini ve demiri var. Doktorlar iştah açıcı şurup vermeye çalışıyor ama ne aldım nede kullandım. Bunun için evde yapabileceğim organik iştah açıcı var mıdır yada bu kadar inatçı bir iştahsızlığın herhangi bir hastalık sebebi olma ihtimali var mıdır? Artık sinirimin ve kendimi suçlamanın son noktasındayım lütfen bana bir akıl verin. Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118782 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" hiçbir şekilde yükselmeyen d vitamini ve demiri var."
Türk çocuk doktorları, bu tedavileri bilmezler ki, düzelsinler!! 1- D vitamin seviyesi; 50-100 aralığında olmalıdır. Bunun altındakiler, bir tek Dit3 ampul içmele düzelirler. 2- Anemi için, Türk doktorlarının yaptığı gibi; "demir" BAKILMAZ!! Esas Hgb önemlidir. Çocuklar için de Hgb10g/dl ve üstü olması yeterlidir. Serum demiri ve Ferritin ile anemi teşhis edilemez. Annelerin, "çocuğum iştahsız" demesi ile iş yapmıyorum!!! Doğumdaki boy ve kilo. Şimdiki boy ve kilo lazım..... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 4 Saat 39 Dakika önce Saat 09:23 |
|
![]() |
|
Mmomy ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doğum kilosu 3540 boyu 49 cm , şimdiki kilosu 11 boyu 85 cm.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|