Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Lütfen yardım hocam
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Lütfen yardım hocam

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Muallime Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 28
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Muallime Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Lütfen yardım hocam
    Gönderim Zamanı: 15 Saat 43 Dakika önce Saat 22:50
Hocam çocuklar çok şükür sayenizde ilaçsız ve aynı zamanda şifa de sizi kazandıran biri olarak 10 gün Rinoplasti ameliyatı oldu önce yaş 39 konka ve içte eğrilik dışta kemer çok zor geçti operasyon 6 saat Ankilozandan sonra zor karar verildi velhasılabileceğiniz hamilelik var şimdi bir ton ilacı içtim içiyorum narkoz aldım (Ceftinex, Zespira,Otrivine, Sulfarhin, Nasonex, Dex Forte ,Serum Suyu)Dr ömrü boyunca konkalardan Çünkü Nasonex ve Zespira kullanacaksınız dedi sorum şu çok önemli hocam benim için siz ne derseniz de odur içim çok kötü varsa bebek hayatta kalır mı ve beslenme keseyim mi ömür boyu Zespira içmesem siz  nolur konka yine şişe mi canım hocam lütfen yardım edin
ayrıca 12 yaşındaki oğlumuzda ağzı açık uyumlu benim gibi logarit dediler halbuki serum dışında siz dediğiniz hiç bir şey kullanmadım o yaşa iyi ki varsınız hocam

Düzenleyen Muallime - 2 Saat 55 Dakika önce Saat 11:38
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118782
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 5 Saat 21 Dakika önce Saat 09:12
Çok geçmiş olsun. Zor bir ameliyat!
Şu anda rahat nefes alabiliyorsanız, Otrivine kullanmayın. Sıkıntı olursa, 5 gün den fazla kullanmayın.
Nasonex, kortizon! kullanmayın. 
Zespira: astım ilacı! çok gereksiz.
Diğerlerini ameliyat dokusu iyileşene kadar kullanın. 
Konkalar şişerse, çok önemli değil, tekrar o ilaçlara başlarsınız.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 5 Saat 19 Dakika önce Saat 09:14
Yukarı Dön
Muallime Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 28
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Muallime Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 2 Saat 56 Dakika önce Saat 11:37
İnanın hocam şu an nefesim de henüz net değil ve çok ödemli bilmiyorum ankilozandandan mı kaynaklı bu kadar ödemim Dediğiniz ürünleri kestim zespira, nasonex ve otrivine peki son sorularım özür dileyerek canım hocam 
1) Bebek varsa zarar vermiş midir
2) Nasonex almasam konkalar şişse tekrar ameliyat olmam gerekir mi ve ödemim o kadar çok ki üzülüyorum sizce geçer mi
3)Bundan sonraki süreçte burnum hamileliğe engel olur mu (çok kusuyordum ilkinde onun için soruyorum zorlanacağı için)
4)Son olarakta çocuğuma ne yapayım burnundan aynı ben gibi nefes alamıyor 12 yaşında ameliyat vs önerir misiniz ?
siz ne dersseniz odur 
Sorularınızı ,kitabınızı yıllar boyunca okumaktan bıkmadım usanmadım ama yine de sormadan edemiyoruz kusurumuza bakmayın hocam iyi ki varsınız hani evlat babanın rızasını alır ya onun gibi sormadan hareket etmez o misal(bu arada babamda yok) çok seviliyorsunuz

Düzenleyen Muallime - 2 Saat 42 Dakika önce Saat 11:51
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.