|
Kemo Başlandı- Miyelom |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pinarkoz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dün Konum: İZMİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 2 Saat 48 Dakika önce Saat 16:03 |
Hocam Merhaba, Erkek kardeşimin sonuçlarını değerlendirmenizi rica edeceğim. Yaş 40. 2024 Eylül ayında Ege'de teşhis konuldu. Ama ben bu doktorlara güvenmiyorum deyip tedavi olmak istemedi. BT pet çekildi. Ama kemik iliği biyopsisi yaptırmadı. Orada bıraktı tedaviyi. 2 ay önce şiddetli göğüs ağrısı şikayetleri yaşamaya başladı. Muhtelif hastane acillerine gitti. Röntgen, Tomografi yok kalp krizi tetkikleri yapıldı. Ağrı kesiciler falan ama bir işe yaramadı. Birinin Desteği olmadan yatıp kalkamıyor. Nefroloji gördü sonuçlarını. Geçen hafta hemotoloji gördü. Ondan önce 15.09.2025'te 2 ünite kan verildi. Hemen kemoya başlamalısın deyip Dokuz Eylül Üni. Yatış yapıldı. Kemik iliği örneği alındı. Sonuç bekliyoruz. Bu arada 2 doz kemo aldı. Ama HIV dahil ( negatif) bir çok tetkik yapılmış. Sizin yazılarınızdan değerlerin çok daha yüksek olması gerektiğini gördüm. Durum değerlendirmesi yapıp bize yol gösterebilir misiniz. Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|