|
Baş dönmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alev-kerem ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 516 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 11:15 |
Hocam merhabalar 43 yaşındayim. Son bir ayda 3 kez baş dönmesi yaşadım. Sağ kulağımda bir fışırtı sesi duyuyorum sonra bir doluluk hissi uğultu gibi oluyor yer ayağımdan kayıyor tepetaklak oluyor her şey, mide bulantısı ve en son kulağım çınlayarak bitiyor. İlki konserde, ikincisi yatakta , üçüncüsü soğan sepetine uzanırken oldu. Kısa sürse de korkunç bir an oluyor. Yenimahalle devlet hastanesinde KBB ye gittim. Manevra yapıldı. O sırada baş dönmem olmadı BBPV (-) dediler. Yine de iki hafta ayakkabını bile karşıya bakarak bağla, ani yataktan kalkma, telefona boynunu eğerek bakma, örgü örmek yok, çift yastıkta yat dediler. Nörolojiye git dediler. Sizce bu durum ne olabilir? |
|
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118856 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İç kulaktaki; denge merkezindeki sistemde bir arıza olmuşsa, o manevra ile düzelmeniz gerekir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|