Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kızmayın lutfen
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kızmayın lutfen

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dobi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 409
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dobi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kızmayın lutfen
    Gönderim Zamanı: 19 Saat 48 Dakika önce Saat 20:19
Merhaba Kadir bey lenf nodu ile alakalı soruları kızdığınızı biliyorum fakat bir şey danışmak istiyorum Mayıs ayında kızım da boynunda ileri derecede çok sayıda birleşme eğiliminden lenf notları gözlenmişti en büyüğü 17 x 12 idi .. hatta doktorlar beni hematolojiye kadar yönlendirmişti çok stresli günler yaşamıştım sizi sorduğumda muhtemelen gribaldir demiştiniz benden testler istemiştiniz ebv negatif idi  hematoloji doktoru ise bir daha gelmeme gerek olmadığını söylemişti ben de daha gitmedim.. kızımın aynı yerde tekrar baktığım zaman çok sayıda lenf notları 3 gündür tekrae çıkmaya başladı ve bayağı büyük gibi duruyor sürekli aynı yerdeki lenf notlarının şişmesi normal midir  umarım kızmazsınız cevabınız için şimdiden teşekkürler 

Düzenleyen Dobi - 19 Saat 31 Dakika önce Saat 20:36
Yukarı Dön
Dobi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 409
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dobi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Saat 45 Dakika önce Saat 20:22

Kadir bey bu Mayıs ayindakai raporu..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118859
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Saat 31 Dakika önce Saat 20:36
Tamamen normal. 
Lenfomalar, öyle "hergün" görülebilen hastalıklar değillerdir.
Hacettepe de 5 sene boyunca rastlamadım. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.