|
Kızmayın lutfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 409 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Saat 24 Dakika önce Saat 20:19 |
Merhaba Kadir bey lenf nodu ile alakalı soruları kızdığınızı biliyorum fakat bir şey danışmak istiyorum Mayıs ayında kızım da boynunda ileri derecede çok sayıda birleşme eğiliminden lenf notları gözlenmişti en büyüğü 17 x 12 idi .. hatta doktorlar beni hematolojiye kadar yönlendirmişti çok stresli günler yaşamıştım sizi sorduğumda muhtemelen gribaldir demiştiniz benden testler istemiştiniz ebv negatif idi hematoloji doktoru ise bir daha gelmeme gerek olmadığını söylemişti ben de daha gitmedim.. kızımın aynı yerde tekrar baktığım zaman çok sayıda lenf notları 3 gündür tekrae çıkmaya başladı ve bayağı büyük gibi duruyor sürekli aynı yerdeki lenf notlarının şişmesi normal midir umarım kızmazsınız cevabınız için şimdiden teşekkürler
Düzenleyen Dobi - 23 Saat 7 Dakika önce Saat 20:36 |
|
![]() |
|
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 409 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamamen normal.
Lenfomalar, öyle "hergün" görülebilen hastalıklar değillerdir. Hacettepe de 5 sene boyunca rastlamadım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|