|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nil2007 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: BALIMLA"CAN OĞL Durum: Aktif Değil Puanlar: 854 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eki 2015 Saat 09:49 |
hocam iyi günler benim dört buçuk aylık 7.500 kg 68 cm oğlum var .dün dr kontrolüne gittik bir önemli bir sorunumuz yok allaha şükür.doğduğundan beri sürekli istenen kalça usg sini yaptırmadım çünkü elle muayenede bir sorun gözükmüyordu .dün dr bey kalça gelişimi ve kalçaçıkığından emin olalım diye rontgen çekildi istemeye istemeye ![]() 1)gelişimi nasıl oğlum 4.344kg 54cm 37 cm başçevresi doğdu. 2)çift bez kullanmama gerek varmı? 3)anne sütü ve arada ek gıda mama alıyoruz bazen kendi mayaladığım yoğurttan tattırıyorum sulu yemeklerin suyundan bunun bir zararı olurmu ? 4)siz kutu sütlerinede başlayabilirsiniz demiştininz nasıl vermeliyim |
|
![]() |
|
nil2007 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: BALIMLA"CAN OĞL Durum: Aktif Değil Puanlar: 854 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu doktor, Ortopedist olamaz, muhtemelen, Cocuk doktoru, veya Aile hekimi...
1- Erkeklerde "Kalca cikigi" son derecede nadirdir. 2- Artik "kundak" yapilmadigi icin, eskisi kadar sik Kalca Cikigina rastlanmiyor. 3- Rontgende bir sey (!) gorulebilmesi icin, cocugun ayaga kalkmasi, yurumesi ve bunun sonucunda, bacak (uyluk)kemiginin, yuvasindan cikmasi gerkir. Bu yasta Kalca cikigi icin; Rontgen cekilmez!!!!! Zaten hicbir sey yok!! Hicbir sey yapmanizada gerek yok. 4- 4 aydan sonra, hicbir mama gerekmez, kutu sutlerini, (isterseniz soguk bile verebilirsiniz, tercihimizdir) mama miktarlarinda verin. Beslenme ile ilgili eski yazilarimi okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|