|
Kendim icin candida |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayaz2018 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 4 Saat 3 Dakika önce Saat 13:09 |
37 yaşındayım. Kadın doğuma dr una gittim adetim geçen ay gecikti diye. Kültür aldı ve sonucunda candida cikmis. Eşli antibiyotik tedavisi verdi. Bulaşıcıligi var diye. Azitro ve biteal kullancaz. Ac karnına procey verdi. Funit ide 2 miz kullancaz sabah 2 aksam 2 tane. 1 hafta sonra tekrar sabah 2 aksam 2 şeklindeymis. Candida icin düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz nedir ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Azitro: Antibiyotik!!! Hem Candida deyip, hem antibiyotik vermek, tipik Türk doktor davranışı!!!
2- "biteal" diye bir ilaç YOK! Muhtemelen; "Biteral olacak".. Trichomonas ilacıdır!!! Candida ile NE alakası var?? Resmen saçmalamış. 3- "Procey" NE?? Bunu çıkaramadım. 4- Funit: mantar ilacı. Yani; adeti geciken bir kadında, "mantar" düşünmek icin cidden; Türk Tıp Fakülteleri'nde tahsil ile ancak mümkün olabilir!! Candida olması için sizin daha önce uzun süreli kuvvetli antibiyotik kullanmış olmanız gerekir. Veya aşırı derecede, o bölgeyi steril hale getirecek kadar temizlik yapıyor olmanız gerekir! Akıntı yoksa; Candida yok.Nokta. Bir gebelik testi baktırın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|