|
Ağrı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrtalexad ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şub 2024 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Puanlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtalexad
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Saat 6 Dakika önce Saat 05:27 |
Hocam merhaba arka baldırım ayağım da sinir ağrısı gibi sanki ip gibi bişeyler çekiyor bazen dizimin üstünde ki kasdan geliyor. Ayak bileğim ve ayağımın üstünde inanılmaz bir ağrı geliyor ayak baldırımdan yayılan. Uyuyamıyorum kaç gündür nedir bu yardımcı olur musunuz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lütfen soru sorarken, yaş ve cinsiyet belirtin.
Erişkin olduğunuzu var sayarsak; Siyatik olabilir, bir Fizik Tedavi doktoruna danışın.
|
|
![]() |
|
mrtalexad ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şub 2024 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Puanlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtalexad
23 erkek
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aşırı spor veya jimnastik yapıyorsanız, onlarda sebep olabilirler.
Siyatik için biraz yaşınız erken.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtalexad
Öbür bacağımda dizimde tendonopati var onunla ilgili egzersiz yapıyorum hergün geri geri 10 dakika yürüyorum ve ufak egzersiz yapıyorum ağırlıksız
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|