|
Allerji |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Rukiyedefne ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Rukiyedefne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 8 Saat 57 Dakika önce Saat 14:54 |
7 buçuk aylık 7.5 kilo ( doğum 3,640 kilo 52 cm boyu) erkek bebeğime anne sütü alıyor. ek gıda için labne peynir verdim. 10 dk içinde yüzü aşağıdaki gibi olmuştu. Yüzünde başlayıp bir yanda gözleri sulanıyor bir yandada hapşırık burnu akıyordu. Yüzünden boynuna ve vücuduna bebek benek yayılınca duş aldırdım. Biraz kendine geldi. Daha önce ek gıda olarak kutu süte başlamak için kutu süt verdigimdede aynısı olmuştu. Ne yapmalıyım Kadir Bey, allerji bölümüne götürmeli miyim? Geçici bir durumu? Duş aldıktan yarım saat sonra kizariklar geçti. Cevabınızı bekliyorum teşekür ederim.
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sütlü gıdaları bir müddet vermeyin. "Labne" ilk başlanacak bir gıda değildir!
Anne sütü kısa sürede yetmemeye başlarsa, "Soyalı mamalardan" verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|