|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
metar19 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağu 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mar 2014 Saat 21:41 |
Kadir bey merhabalar
Oğlum 26 aylık,12 gün evvel rahatsızlanmıştı.ateş başladı ve 3 gün boyunca Hem ateş hem aşırı huysuz bir şekilde dayanamayıp doktora götürdüm.çünkü Gece gündüz uyumuyordu.muayene ye girmeden wbc baktırırdım.değer normal di Muayene ye girdim , doktor önce ateş yapacak bir durum görünmüyor diyerek idrar tahlili Istedi.o da normal çıktı.boğazına bir daha bakayım dedi.sağ taraf kızarık diyerek "ceftinex" verip Yolladı.3 doz verdim.ishal oldu çocuk.bıraktım ilacı.1,5 gün devam etti bu durum.o günden sonra Hem İştahsız hemde çok sık kaka yapıyor. Kakası yumuşak kıvamda sarı renk 1-Bu durum neden olabilir? 2-kilo 15 boy 98 cm 3-doktora götürmelimiyim? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1-Erkek cocuklarinda IYE olmaz... Tamamen kotu niyetli doktor.
2- WBC normal olmasi, Grip oldugunu gosterir, ama Torkish doktorlar; Grip teshis ETMEMEYE yeminli olduklarindan, tekrar bogaza bakar, ve ne tesaduf bu sefer, "sag tarafi kizarik" bulur... Yerseniz.. 3-Yemissiniz.... Siz bu eski, bayat numarayi yemese idiniz, cocuk ishal olmayacakti. 4- 2.5kilo agirlik, 3cm boy fazlasi var. 5- Yediginiz kazik(lar) yetmedi ise gidin... |
|
![]() |
|
metar19 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağu 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey inanın sizi tanıdığımdan beri hiçbir gribinde antibiyotik
Kullanmadım.bu sefer ki hem uzun sürüp hem ağız kokusu v.s eklenince Götüreyim dedim. Antibiyotik ten dolayı mı bu şekil kaka yapıyor yani? Toplam 3 kaşık vermiştim. İştahsızlıkla birlikte devam edince bağırsaklarda iltihabik bir Durum olabilir diye götürmek geldi aklıma. Birde hgb sınırdaydı ,Demir kullanmak gerekir mi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
HGB:10.5g/dL nin altina inmedikce, demir gerekmez.. Dikkat edin, Sizin cocugun HGB degerinin yanina, "Eriskin" Referans degerleri olan; 12.5g/dL yazip, kandirmasinlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|