|
Alt ast yüksekliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Huriyeozcn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mar 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Huriyeozcn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 7 Saat 8 Dakika önce Saat 18:25 |
Hocam merhaba 35 ay erkek çocuk boy 93 kilo 14.50. Fazla yemek yiyince vesaire kusma sorunu oluyordu hem ona baktırmak hem de rutin kan tahlili verdik temmuzda d vit ampul vermiştim 48 cıkmıs
Lökositte yüksek çıkmış dedi ama hocam .Alt ve astı yüksek çıkmış grip falan oldu mu dedi yok dedim 2.3 hafta sonra tekrar bakalım dedi önemli o dedi. Yüksek mi hocam size danışmak istedim neden olur ne yapmalıyım aklıma çok takıldı genel olarak da bakabilirmisiniz hocam hgb falan Düzenleyen Huriyeozcn - 6 Saat 59 Dakika önce Saat 18:34 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Salak laboratuvar, (belki doktor ile çete halinde) 3 yaş çocuğunun kan değerleri yanına, "Erişkin referans
aralıklarını" koymuş. Tamamı, yaşına uygun. Sakın bir hastalık filan uydururlarsa, inanmayın.
|
|
![]() |
|
Huriyeozcn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mar 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Huriyeozcn
Daha önce farklı hastanelerde yaptırdım hocam alt ast hiç böyle çıkmamıştı . Reflüden şüphelenip ultrason çektiler çocuktan yoğun gaz gördü sadece sonra hala reflü olabilir diyor 😀 delik deşik ettiler çocuğu zaten hocam gitmiyorum kontrole o zaman tekrar kan aldırmama gerek yok .Karaciğer hastalığı falan olabilir dedi bi de alt ast yüksek diye sadece korkutuyorlar .D vit ampul tekrar ne zaman vermeliyim hocam yeterli mi bu değeri bi de boyuna 10 persentilda dedi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Öyle bir şey yok!
Boy ve kilosu; Yaşına uygun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|