|
Serum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gözde. ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 4 Saat 14 Dakika önce Saat 21:10 |
Hocam kolay gelsin. Grip nedeniyle özel.bi hastaneye gittim serum verdiler . Serum içeriğinde NOVOPYRINE ve DEKSINJECT varmış sonradan öğrendim. 14 aylık kızım var. Serumdan sonra kızım emmek istedi ve emzirdim. Hocam korkuyorum emzirerek hata mı yaptım? Yazdığım serum içeriği emzirmeye engel mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Novopyrine: 70 seneyi geçkin süreden beri kullanılan, bildiğin "Novalgin"!
Yıllarca Novalgin'e laf ettiler, şimdi her bir Seruma katıyorlar! 2- Deksinjekt: Kortizon!!! Kortizon olmasa idi, Türk doktorları ne yaparlardı, bilemiyorum. Tam bir şarlatan işi "show"! Sağladığı geçici iyilik hali ile halkı dolandırıyorlar! Her 2 ilaçda vucuda eşit dağıldığı için; Misal: 500mg Novalgin, 70 kilo bir hastaya verildiğinde, 1 litre süte, 70'de biri gecer. Yani: 500/70=7mg Bu hesaplama; suda eriyen bütün ilaçlar için geçerlidir. Dert edilecek miktarlar değildirler.
|
|
![]() |
|
Gözde. ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok teşekkür ederim beni çok rahatlattınız. İlaç içeriği konusunda da şaşkınım çünkü kortizonluk ve antibiyotiklik bi rahatszlığm yoktu. Sadece ilaçsız serum istemiştim. Gerçekten kime güvenecz bilemiyoruz. Sizler iyi ki varsınız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|