|
6 yaş cinsellik bilgisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Glsrnglmzz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2024 Konum: Babaeski Durum: Aktif Değil Puanlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Glsrnglmzz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 2 Saat 14 Dakika önce Saat 23:09 |
Hocam affınıza sığınarak soruyorum 6 yaş oğlum bugün bana anne ben oyun oynarken üstte bir reklam gördüm poposunu sallıyordu bir kız benım de pipime bişey oldu dedi kahkaha attı ve bu aralar sanki hocam giyinirken biz odaya girmeye falan calısıyor geçenler de bana kızlarin bölgesi erkeklerden farklı mı anne diyordu yattı uykuya hocam öptü beni bana dedi anne keşke seni ben bulsaydım ilerde büyüyünce babam yerine falan internette okudum hocam bu yaşlarda kızlar babaya erkekler anneye ilgi duyarmış hocam bu yaş aralığı keşfetme dönemi merak dönemi ama çok dikkatli olmam acısından neler yapmalıyım ne demeliyim hocam acemiyim çok bu konuda ve endişeliyim bir bilgim de yok ve yanlış bir şeyler demek yapmak istemiyorum ona mahremiyet egitimi vermiştim özel bölgelerimiz var bunları sadece aileler görebilir kötü dokunuslar vardir vb gibi kreşte de bilgilendirmişti daha önce öğretmeni şimdiden teşeklür ederim hocam
Düzenleyen Glsrnglmzz - 2 Saat 12 Dakika önce Saat 23:11 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|