Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kıl kurdu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kıl kurdu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Derin mira Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 25
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Derin mira Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kıl kurdu
    Gönderim Zamanı: 3 Saat 57 Dakika önce Saat 22:35
Kadir bey iyi akşamlar.kizim 5 yaşında geçen seneden beri 4-5 ay aralıklarla 2 kez parazit oldu 6 ay geçti bu akşam.tekrwr poposunda kıl kurdu gordum.ara ara mide bulantısı ve karın ağrısı var.yarin andozol alicam ve ailecek tekrar kullanicaz.merak ettiğim şey bukadar sık kıl kurdu olması neden.evde ben herşeye dikkat ediyorum.anasinifina gidiyor ellerini yikasada ortak kullanılan bir çok alan ve eşya var.bu kısır döngüden nasıl kurtulucaz biz.buyuk kızımda 3 yıl kreşe gitti şimdi büyüdü ama onda birkere bile rastlamadım.buna bir kez yakalanan birdaha bu döngüden kurtulamıyor mu.yada kreş hayatı yaşayan bir çok çocukta yasanmayabiliyorda.bunun elleri ağıza götürme yicekler hijyen vs.baska bir etken varmı sık tekrarlamada.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.