Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 6 yaş cinsellik bilgisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

6 yaş cinsellik bilgisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Glsrnglmzz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 106
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Glsrnglmzz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 6 yaş cinsellik bilgisi
    Gönderim Zamanı: 3 Saat 24 Dakika önce Saat 23:09
Hocam affınıza sığınarak soruyorum 6 yaş oğlum bugün bana anne ben oyun oynarken üstte bir reklam gördüm poposunu sallıyordu bir kız benım de pipime bişey oldu dedi kahkaha attı ve bu aralar sanki hocam giyinirken biz odaya girmeye falan calısıyor geçenler de bana kızlarin bölgesi erkeklerden farklı mı anne diyordu yattı uykuya hocam öptü beni bana dedi anne keşke seni ben bulsaydım ilerde büyüyünce babam yerine falan internette okudum hocam bu yaşlarda kızlar babaya erkekler anneye ilgi duyarmış hocam bu yaş aralığı keşfetme dönemi merak dönemi ama çok dikkatli olmam acısından neler yapmalıyım ne demeliyim hocam acemiyim çok bu konuda ve endişeliyim bir bilgim de yok ve yanlış bir şeyler demek yapmak istemiyorum ona mahremiyet egitimi vermiştim özel bölgelerimiz var bunları sadece aileler görebilir kötü dokunuslar vardir vb gibi kreşte de bilgilendirmişti daha önce öğretmeni şimdiden teşeklür ederim hocam

Düzenleyen Glsrnglmzz - 3 Saat 22 Dakika önce Saat 23:11
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.