|
Kıl kurdu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Derin mira ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nis 2022 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Derin mira
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 3 Saat 58 Dakika önce Saat 22:35 |
Kadir bey iyi akşamlar.kizim 5 yaşında geçen seneden beri 4-5 ay aralıklarla 2 kez parazit oldu 6 ay geçti bu akşam.tekrwr poposunda kıl kurdu gordum.ara ara mide bulantısı ve karın ağrısı var.yarin andozol alicam ve ailecek tekrar kullanicaz.merak ettiğim şey bukadar sık kıl kurdu olması neden.evde ben herşeye dikkat ediyorum.anasinifina gidiyor ellerini yikasada ortak kullanılan bir çok alan ve eşya var.bu kısır döngüden nasıl kurtulucaz biz.buyuk kızımda 3 yıl kreşe gitti şimdi büyüdü ama onda birkere bile rastlamadım.buna bir kez yakalanan birdaha bu döngüden kurtulamıyor mu.yada kreş hayatı yaşayan bir çok çocukta yasanmayabiliyorda.bunun elleri ağıza götürme yicekler hijyen vs.baska bir etken varmı sık tekrarlamada.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|