Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Süt allerjisi (Yanlış yerden sorulan soru)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Süt allerjisi (Yanlış yerden sorulan soru)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118945
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2025 Saat 10:28
Süt ile ilgili olduğunu sanmıyorum.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2025 Saat 10:32
Sakın Cortair kullanmayın!! Kortizon etkisi ile "sahte bir iyilik hali" ile gözünüzü boyaralar, ondan sonra doktorlardan çıkamazsınız.
"Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı sabit forum kısmından okuyun.
Yukarı Dön
aygunh Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aygunh Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2025 Saat 11:01
Dört gündür cortair kullanıyordum bırakıyorum hocam peki nasıl yapıcam balgamlı öksürük bir türlü geçmiyor ciğerlere inecek diye korkuyorum
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2025 Saat 11:17
Ara ara (günde 2-3 sefer) sıcak buhar uygulayın.
Başucuna 2 damla ColdMix damlatın.
Yukarı Dön
aygunh Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aygunh Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 4 Saat 13 Dakika önce Saat 20:16
Hocam kafasındaki konak vazelin sürüp yıkayınca geöti dedim ama bir hafta sonra tekrar başaldı içinden akıntı geliyor çok kaşıyor o akıntı kuruyup sarı kabuk oluyor. Bu nedir hocam alnında da var kulak çevresinde de var ne yapmam gerekiyor ne kullanmam gerekiyor
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 3 Saat 32 Dakika önce Saat 20:57
Seboreik dermatit. Her gün yıkayın. 
Gerektiğinde vaselin kullanın.
Yukarı Dön
aygunh Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aygunh Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 3 Saat 24 Dakika önce Saat 21:05
Sarı akıntı zamanla geçer mi hocam? Şampuan nemlendirici vs kullanmama gerek var mı? Sadece suyla mı yıkamalıyım? Hindistan cevizi yağı sürüyordum duştan sonra yanlış yapıyorum galiba 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.