|
Süt allerjisi (Yanlış yerden sorulan soru) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
aygunh ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2025 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam affınıza sığınarak tekrar tekrar soruyorum ama bebegim çok huzursuz çok kaşınıyor uyuyamıyor. Resim yükledim bi bakar mısınız? Şampuan veya krem tavsiye etseniz, sensun blue ketoral hangisi kesin çözüm olur? Bebegim 4.5 aylık 65 cm 7.2 kg
Düzenleyen aygunh - 9 Saat 58 Dakika önce Saat 16:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu safhada; Hipokort merhem iyi gelir. Günde 2 defa sürün.
|
|
![]() |
|
aygunh ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2025 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam. Kafasına da süreyim değil mi hocam? Kaç gün sürmeliyim? Daha önce kafasında fucidin h sürdüm tekrarladı faydası olmadı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kabuklu veya iltihaplı safhadan sonra, Hipokort kullanılabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|