|
Ciğer enfeksiyonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Berna Yalçın ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ara 2023 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berna Yalçın
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 8 Saat 55 Dakika önce Saat 04:56 |
Hocam lütfen yardımcı olunn oğlum 4.5 yaşında anaokuluna başladı iik haftadan hasta oldu sizin dediklerinizi uyguladım düzelmişti ateş bile olmadı nezleydi.Geniz akıntısı boğaz ağrısı öksürük vardı azalmıştı fakat dün öksürük tekrar başlayıınca acilden geliyoruz şimdi ciğerinde enfeksiyon var dendi nisan ayındaki Akciğer filmiyle karşılaştırdı calpol, dolven vermiş ikisi aynı anda kullanılmıyor normalde biliyorum augmentin es vermiş 14 gün kullancak dedi.
[https://hizliresim.com/3787kyx görsel]
|
|
![]() |
|
Berna Yalçın ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ara 2023 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berna Yalçın
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her 2 Röngen de TEMİZ!! Şimdi bu ahmaklar; asla Grip teşhis etmedikleri için, ya Astım ya da Zatürre diyorlardı!
Dillerini bir yerlerine soktuğumdan beri de, "zatürre" de diyemiyorlar, daha salakca bir terim olan; "ciğerinde enfeksiyon var" diyorlar! Sakın inanmayın. Sakın verilen ilaçları kullanmayın, ateş düşürmeyin!!Ateş olmayınca bağışıklık çalışmaz! Diline bakın, dili pembe ise viral enfeksiyon (Gripal) demektir. Yazılarımı okuyun. Bilhassa sabit Forumdaki; "Teşekkür ve 1 senelik tecrübe" yazısını öncelikle okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|