Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ne sürebilirim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumne sürebilirim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kerem-irem Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 615
Mesajın Direkt Linki Konu: ne sürebilirim
    Gönderim Zamanı: 13 Oca 2011 Saat 07:51
Günaydın hocam eski mailleri okudum ama tam bir cevap bulamadım 7 yaşınada oğlum okulda düşmüş ağzının üstü yara ve dudağı biraz şiş babası çok hassas iz konusunda ayrıcada şiş diye ne süreceğimi bilemedim ne önerirsiniz.

(eski mailleri okueken burna cisim kaçma durumlarıyla ilgili annemin bir tecrübesi var onu paylaşmak istedim ablam burnuna düğme sokuyor çıkramıyorlar doktora gitmek iin beklerken evde karabiber boşaltmış ablamda poşetini ele geçirmiş ve hapşu dügme dışarda)
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118973
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2011 Saat 11:53
Dudakta, "mukoza" dediğimiz, ruj sürülen bölgede olanlar, tükrüğün iyileştirici etkisi ile hemen, iz bırakmadan iyileşirler. Derideki lezyonlar, yaranın derinlik derecesine göre iz bırakabilirler.
 Yabancı cisim çıkartma yöntemi, güzelde bazan o bile işe yaramıyor, o zamanda benim buluşum olan, bir çubuğa "Japon yapıştırıcısı " koyup, onu cisime yapıştırıyorsunuz, ve yapıştıktan sonra( 3-5 saniyede) çektiğinizde, cisim dışarı çıkıyor.. Nasıl??
Yukarı Dön
kerem-irem Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 615
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2011 Saat 11:56

Sizinkide çok iyiymiş hocam kesin çözüm

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.