|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nis 2015 Saat 21:56 |
Bizler icin calisiyorsunuz , gunaysin hocam.
Anaokulunda bie veli atesi cikan arkadasinin cocuguna "hemen dr....bilmemne ona gotur bir ilac getirtmis ilk 48 saat icinde verirsen cocuk kotu olmadan iyilesiyormus" Kulagima gelen bu konusmaya "hayirdir kimmis bu dr.gribin veya atesin tedavisi yokki inanmayin" dedim.hemen yeniden yazilarinizi arastirdim.bir uyeye .tamifluyu DOMUZ GRIBINDE ILK 48SAAT ICINDE alirsaniz ...diye yetiskin icin cevabinizi okudum. 1-her yas icin tamiflu domuz gribine(tabii teshis hemen konulabilirse)-etkili midir hocam? 2-tabii bizim dr.lar sadece domuz gribi degilde her atesli hastalikta kullanmaya hatta bir yakinim bir baskasina hapsiriyodu filan TAMIFLU AL TAMIFLU diye tembihliyodu ne icin kullanildigini bilmeden. Bu konuyu biraz anlatirsaniz cok mnun olurum. Emeginize saglik. |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118975 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece; domuz gribinde degil, butun H1N1 Griplerine etkilidir....de!!! Herkez kullansin diye bir sey yok.
Riskli kimselerde, faydasi olur. Hastaligi 21 saat kisaltir o kadar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|