|
Kilo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
3 gonca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2020 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 4 Saat 16 Dakika önce Saat 09:44 |
Iyi gunler Kadir bey. 20 yasinda oglum. Çok zayif 53 kilo 186 cm boyu var. 2 ayda bir 1 unute kan bosaltimi yapiliyo. 8 aydan beri.(genetik bi durum dedi doktor babanin kanida yuksek fakat biz gecen yil okulda cok sitrese girdi dersler sonucu aşıri yükseldi.) Size daha oncede yazmistim.
Benim sorum hocam oglum yeme ve uyku sorunu vsr. Psikiyatriye gotüremiyorum.Gitmiyo lise doneminden beri yeme ve uyku sorunumuz var. Uyuyamiyo sabah 4 lere 5 lerekadar. Acaba bize sipraktinin faydasi olur mu? Bu yaşta ne kadar doz kullanmalıyız? Yada sizin bize onereceginiz başka birsey var mi? Cok çaresizim hocam durumu psikiyatrilik ama goturemiyorum . Cocuk degilki elinden tutup zorla götüreyim. Yardımci olursaniz cok sevinirim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sipraktin şurup, günde:2x1 ölçek verebilirsiniz. 1 hafta verin, 1 hafta vermeyin.
Aşırı uyku yaparsa, vermeyin. Günde en az 600ml süt/sütlü gıda aldığından emin olun. (100gram beyaz peynir= 500ml süt. Kaşar ve Gravyerler daha fazla kalsiyum ihtiva ederler.)
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 3 Saat 23 Dakika önce Saat 10:37 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|