|
üre değerleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 2 Saat 35 Dakika önce Saat 07:29 |
annem için soruyorum 74 yaşında 155 cm ,65 kilo civarı ...
Kalp için ritim düzenleyici ,kan sulandırıcı (ecopirin)ve tansiyon ilacı kullanıyor .haftada iki gün ödem atıcı ilaç tebdir amaçlı kalp damar doktru verdi onu kullanıyor geçen hafta yapılan tahlillerinde sonuçlar böyle diğerleri nomal idrar v.s ,böbrekte taş ve kist var senede bir kontrol demiş üroloji doktoru kist kan üre azot 62 (referans değerleri 21-43) kan üre azot 29(referans değeri 10-20 ) skuamoz epitel 3.0(referans değeri 0-2) su içmeyi sevmiyor pek ,bu değerler yüksek bir dahiliye görsün denmiş ...ben uzaktayım ,götürecek kimsede yok durum acil mi ?kullandığı ilaçlar bu yüksekliğe sebep olabilir mi ? diğer herşey normal bir şikayeti yok.
|
|
sevgiler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|