|
lenf nodu büyümesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mamocka ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 99 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 6 Saat 34 Dakika önce Saat 18:32 |
hocam selamlar,
3 aydır agzımda 3 adet minivida var alt cenemde olan vıdanın alt hızasında boynumdakı lenf nodunda hafıf dızı vardı 2 aydır da. yaşım 34, bugün kbb gittim sebebinin minividalar olduğunu söyledi ve antibiyotık verdi. 3 hafta sonra alt cenemdeki vida cıkacak. dişçime ulaştım o da antibiyotigi kullanmana gerek yok çok agrın yoksa kullanma dedi. sizce ne yapmalıyım? teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Mamocka ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 99 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
“hafif sızı vardı” yazmak istemiştim :) bir de bu minividalaın üsttekileri daha 6 ay kalacak, kbb hekimi bu vidalar yanagını tahriş ediyor ve agız kanserine kapı aralıyor, icedilikle çıkartmalısın dedi. diş tedavimi yarıda bırakmak istemiyorum 1 yıllık gecmış bir sürecim var. siz bu konuda ne yorum yaparsınız acaba? teşekkürler
Düzenleyen Mamocka - 6 Saat 32 Dakika önce Saat 18:34 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|