Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alarji
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Alarji

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Derin mira Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 30
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Derin mira Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Alarji
    Gönderim Zamanı: 4 Saat 10 Dakika önce Saat 17:20
Kadir bey merhaba kızım 5 yaşında.daha önce somona alarjisi olduğu için provokasyon yapıldı çok tepki verip aşırı kustugu ve karında ağrı ve şişkinlik olduğu için bir gece yattı.dun akşam kızım hayaatında ilk defa lahana turşusu yedi 1 parça oda.1 saat sonra mide bulantısı karın ağrısı başladı 2 saat sonrada kustu.sabah kalkincada ishal başladı.suan karnı davul gibi ara ara midem bulaniyor diyor.internetten baktığımda lahana turşusunda çok yüksek histamin olduğunu okudum.vucut bu yüzden mi tepki verdi.suan ishal ve karın şişliği ne ne yapmam lazım.probiyotik veriyorum.yogurt yediriyorum.ama karnı davul gibi.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119052
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 2 Saat 29 Dakika önce Saat 19:01
Hiçbir şey YAPMAYIN..
Vücut kendisi çoc çabuk düzeltir. 
Kusma ve ishal; vücudun savunma mekanizmalarıdır. SAKIN çocuk doktorlarının aklı ile kusma ve ishali
kesen ilaçlardan vermeyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.