|
7 aylık bebek burun tıkanıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kn2025 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2025 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Saat 1 Dakika önce Saat 09:09 |
Hocam merhaba, 7 aylık bebeğim yaklaşık 5 gündür grip geçiriyor. burun akıntısı ile başladı ve ilk iki gün ateş yaptı(38 derece). Ben söylediğiniz her şeyi yaptım. Serum fizyolojik ile burun temizliği, başucuna cold mix damlattım, bir kerede sıcak buhar uyguladım. Hastalığın 5. Gününde burun akıntısı burun tıkanıklığına dönüştü uykuları bölündüğü için huzursuz. Burun tıkanıklığı için illiadini 7 aylık bebeğe öneriyor musunuz hocam? Forumda aradım önceki cevaplarınızı ama bulamadım. Önerinize göre alıp kullanacağım şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sık sık sıcak buhar ve banyo yaptırın.
İlaidin bu yaşta tavsiye edilmiyor. Belki bir zararı yok ama 2 yaş altına yapılmış bir araştırma yok!
|
|
![]() |
|
kn2025 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2025 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam teşekkür ederim.
Saygılar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|