|
Alarji |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Derin mira ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nis 2022 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Derin mira
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 7 Saat 48 Dakika önce Saat 17:20 |
Kadir bey merhaba kızım 5 yaşında.daha önce somona alarjisi olduğu için provokasyon yapıldı çok tepki verip aşırı kustugu ve karında ağrı ve şişkinlik olduğu için bir gece yattı.dun akşam kızım hayaatında ilk defa lahana turşusu yedi 1 parça oda.1 saat sonra mide bulantısı karın ağrısı başladı 2 saat sonrada kustu.sabah kalkincada ishal başladı.suan karnı davul gibi ara ara midem bulaniyor diyor.internetten baktığımda lahana turşusunda çok yüksek histamin olduğunu okudum.vucut bu yüzden mi tepki verdi.suan ishal ve karın şişliği ne ne yapmam lazım.probiyotik veriyorum.yogurt yediriyorum.ama karnı davul gibi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçbir şey YAPMAYIN..
Vücut kendisi çoc çabuk düzeltir. Kusma ve ishal; vücudun savunma mekanizmalarıdır. SAKIN çocuk doktorlarının aklı ile kusma ve ishali kesen ilaçlardan vermeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|