|
Temmuz ayı kan tahlilleri - Tekrar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Berna Yalçın ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ara 2023 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berna Yalçın
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Saat 22 Dakika önce Saat 02:36 |
Hocam öncelikle biraz önce yanlış fotoğraf yüklediğim için tekrar açtım kusura bakmayın öğrenmeye çalışıyorum. Bu aralar sizi çok rahatsız ediyorum ama 4.5 yaşındaki oğlumun
Kan sonuçlarını değerlendirir misiniz o zaman yüklemeyi bilmiyodum d vitamini başlamıştık o ara tatile gitmiştik şuan devam ediyoruz. Referans dışı değerler var bize önemli olanların normal olduğu söylediler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119067 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
D vitamini çok düşük!
EĞER, Türk doktor aklı ile, D vitamini damlaları ile yükseltmeye çalışıyorsanız, boşuna!!! 2 ampul Dvit3 alın ve bir ay ara ile içirin. Ocak ayında SADECE D vitamini baktırıp bana yazın. Bu dozlar bile yeterli olmazlar. Türk doktorlara inanmayın. D vitamin eksikliği ile ilgili en ufak bir bilgileri yoktur! Geri kalan tahliller niye yapıldı ki? Tam bir soygun düzeni!! Yoksa, her ay bu tahliller devamlı yapılıyor mu?
|
|
![]() |
|
Berna Yalçın ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ara 2023 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berna Yalçın
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok her ay değil hocam biz okula başlamadan önce eksik bir şey var mı diye baktırmak için istemiştik.
Tamam hocam hemen alalım tekrar yazarım size ocak ayında çok teşekkür ederim hiç böyle bir şey söylemediler iyi ki yazmışım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|