|
Kalp carpintisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 3 Saat 60 Dakika önce Saat 15:06 |
Merhaba Kadir bey 43 yaşında bir kadınım geçen sene kardiyoloji doktorunu görmüştüm ultrasona baktığımda kalbimde herhangi bir sorun olmadığını söylemişti bugün biraz dinlenmek için uzanmıştım sol tarafıma ve bir anda yaklaşık 10 saniye kadar kalbin inanılmaz hızlı çarptı ve kalp sesimi inanılmaz derecede hızlı duydum herhangi bir göğüs ağrısı sıkışma hissi yaşamadım ama kalp çarpıntılı mı bu kadar hızlı duymam beni endişelendirdi alanınız değil biliyorum ama bir fikriniz varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum cevabınız için şimdiden çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119066 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Çay, Kahve, Kola hatta çukulatanın "uyarıcı" etkisi yapabilir.
2- Hipertiroidi başlıyor olabilir. Devam ederse ve yukardaki durum yoksa, TSH ve T4 baktırın. 3- Stres, sinirlilik, üzüntü yapabilir. 4- "Bitkisel" diye satılan çaylar yapabilir. Bunların çoğu uyarıcı Atropin, Efedrin gibi kimyasalları ihtiva eder. 5- TV lerde, (sözüm ona) "sağlıklı" diye tavsiye edilen; tarçın, çörek otu ve yağı gibi ürünler de yapabilirler. SAKIN aktarlarda satılan otların hiçbirini kullanmayın. 1-2 defa yediğinizde veya içtiğinizde bir şey olmaz ama, uzun vadede, başınıza işler açarlar!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 9 Dakika önce Saat 18:57 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|