|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynepilhan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynepilhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 May 2015 Saat 22:10 |
merhaba hocam,7,5 aylık bir oğlum var. suan 10,5 kilo henüz ek gıda vermedim. cunku hala memeyi cok iyi kavrayamıyor ve sadece uykuluyken emiyor..emzirdikten sonra mutlaka kalan sutu sağıp veriyordum. son bir aydır sağmadım ve sutumun azaldığını farkettim. bugun tartıldığında ise son 1 aydır kilo almadığını farkettim. Bu durumda uyku öncesi emzirip günde bir-iki kez ek gıda vermem sutumu dahada mı azaltır. yoksa sağmaya devam etmelıyım.nasıl bir yol izlemem konusunda yardımcı olurmusunuz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119072 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Insaf!!! 2.2kg fazlasi var.. 50 kilo bir sahista; 6.3kg fazlalik gibidir.
Hangisi kolayiniza gelirse. Ister sagin, ister; "Kutu" sutlerden teklif edin. Beslenme ile ilgili eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|