|
Kaşıntı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zeynep1303 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 May 2025 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep1303
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 May 2025 Saat 01:03 |
Burun göz ve kulakta kaşıntı genelde yüz bolgesinde bazen vucudundada oluyor burnunu akiyor bazen 1 yaşından beri her polen zamanı bahara girdigimizde böyle oluyor sivrisinegede alerjisi var zaten hocam 5.5 yaşında şuan kaşıntı oldugunda bu zamanlarda hep zyrtec veriyorlar malesef ilacı yaz boyu kullanmak zorunda kalıyorum sizin başka bı öneriniz olurmu hocam sürekli bu ilacımı kullanicaz yada sizin fikrinizi almak istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119092 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Her gün banyo yaptırın.
2- Banyo yapamadığınızda, muhakkak 10'ar damla Serum Fiz ile burun temizliği yapın. 3- Meslek hayatım boyunca, hiçbir hastam böyle uzun züre Zyrtec kullanmadı! Anormal giden bir durum var! İlacı kesip, kontrol edin. |
|
![]() |
|
Zeynep1303 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 May 2025 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep1303
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam teşekkürler
|
|
![]() |
|
Serapp55 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eki 2022 Durum: Aktif Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam biz de yaklaşık 2-3 ay Zyrtec aralıksız kullanıyoruz. Günde 1 ölçek. (9yaş erkek). Zararı olur mu hocam bu şekilde uzun kullanmanın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|