|
Tahlil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NagihanKY ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 9 Saat 18 Dakika önce Saat 23:33 |
Hocam merhaba , 4 yaşındaki oğlum dün su bardağının içine su koyup üzerine kolonya dökmüş. Sorduğumda içtiğini söyledi. Ama ne kadar içti ne yaptı bilmiyorum. Alıp acile götürdük. Kusma bulantı yada herhangi başka bir durumu yoktu. Genel hali iyiydi. Evde ağzını kokladım bi kolonya kokusu vardı ama nasıl bir durum oldu bilmiyorum az mı içti çok mu içti hiç bir fikrim yok. Hastanede kan testi yapıldı. Muayenesi yapıldı. Adli vaka olarak göründüğü için sonuçlar çıkana kadar bekledik. Kan sonuçlarına sizde bakabilir misiniz?
Bizi hastaneden çıkardılar sonuçlardan sonra. Bu kırmızı olan değerler ne anlam ifade ediyor hocam korkmamız gereken bir durum var mı? Kolonyanın içeriğinde alchol denat olarak yazıyordu hocam. Şuanda çocuğumuzda bir problem yok ama sonradan bir sıkıntıya sebep olur mu bu durum endişeliyim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|