|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ukde ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nis 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2014 Saat 16:09 |
merhaba Hocam,
Kızım 13 aylık şu anki ağırlığı 8,250 kg boyu 75 cm. Doğum kilosu 2,750 kg 49 cm. idi. Emzirmeye devam ediyorum ama çok düşkün değil uyumak istediğinde emiyor. Doktora götürdüm iştahsız hiç birşey yediremiyorum diye. Boğazı şişmiş deyip 2 farklı antibiyotik verdi. Kl.moks ve b.ctrim.(antibiyotikler için ne dersiniz bugüne kadar hiç antibiyotik kullanmadık) Bir de iştahı için pr.kten şurup verdi. İki gün içirdim gündüz uykusu yarım saat olan çocuk 4-5 saat uyudu. Prospektüsünü okuduğumda %96 alkol olduğu ve iki yaşından küçüklere verilmez yazıyordu bu yüzden tekrar vermedim. Bize ne önerirsiniz. İştah açmak için ilaç değil de doğal yoldan neler yapabiliriz. Daha doğrusu çocuğa yemek yemeği nasıl sevdirebiliriz. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Atesi olmayan bir cocukta. ASLA : "Bogazi sismis deyip" Antibiyotik verilmez. Domuz gibi biliyor, boyle cift Antibiyotik vererek cocugun dengelerinin ve bagisikliginin bozulacagini ve devamli hasta olacagini... Sakin verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin..
Sizin cocuk; 3.5 kg dogmadigi icin, normal cocuk buyume tablolari ile degerlendirilemez..Muntazam kilo almasi varsa, bosuna ugrasmayin. Gunde en az;600ml sut ve bir parca;et -meyva yedirebiliyorsaniz, ustune karismayin. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|