|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
amara ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mar 2014 Saat 22:09 |
Merhaba doktor bey benim ikizlerimden biri yaklaşik 10 gun once atesli grip gecirdi, öksürüyordu ayni zamanda.sizin dediklerinizi uyguladik su an daha iyi.ancak su an diger ikizim hasta.3 gun oluyor ama atessiz geciriyor.farkli olarak burnun acilmama durumu bu cocugumda daha fazla.buhar, serum fiz. Hic ise yaramadi.iliadin kullaniyorum ama buna ragmen bile burnu zor aciliyor.bu 3 gunde iliadini 2 defa degil de ortalama 4-5 defa kullandim.bu sorun yapar mi bir de yarin da ayni sekilde olursa kullanmamda sakinca olur mu? 1 gun ara verme durumu olmasa yani. Bir baska sorunum da her iki kizimin da bagirsak gazini cikartamamalari.uykulari bolunuyor son zamanlarda.beslenmelerinde herhangi bir degisiklik yapmadim.simdiden cok tesekkur ederim
Düzenleyen amara - 14 Mar 2014 Saat 22:18 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Miktar, o kadar degilde, SURE uzamasi daha zararlidir. Siz gene: 3 gun, gunde2x2'ser damla kullanin.
|
|
![]() |
|
amara ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Umarim sure uzamaz.peki uzarsa nasil bir sorun olabilir hocam.kizim iliadinden sonra hapsiriyor ve sumugu epey akiyor. Bir de gaz sorunu icin ne yapabilirim doktor bey.yukarda mesajimi duzenleyip ekledim ama cevabiniz geldi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|