|
Bronşit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||
güneşimoğlum ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 8 Saat 3 Dakika önce Saat 17:08 |
||||
![]() |
|||||
güneşimoğlum ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Merhaba hocam 43 yasindayim soğuk algınlığı sonrasi hırıltılı öksürük balgam halsizlik sonucu göğüs hastalıklarına gittim bronşit tanısı koydu verilen ilaclar bunlar kullanmalımiyım cevaplarsaniz sevinirim.
|
|||||
![]() |
|||||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119175 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
||||
Tipik Türk doktotu!!
ASLA Grip teşhis etmezler ve tamamına Astım veya Bronşit derler ve hepsine; size verdiği gibi Astım ilaçları verirler. 2006'da ilaç firması 300 doktoru Karayiplerde 1 haftalık geziye götürdüğünden beri durum böyle!! "Umut fukaranın ekmeği, ye Memet ye!" SAkın verilen 2 ilacı da kullanmayın. Ara ara sıcak buhar uygulayın, başucunuza 2 damla ColdMix damlatın ve öksürdüğünüzde, Limonlu bal veya Strepsil Pastil (Honey&Lemon) alın.
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
||||
Teşekkürler hocam ciger filmi nasıl resim açıldı mı?
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|