Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Asiri istahsizlik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Asiri istahsizlik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aybükeberk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 80
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aybükeberk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Asiri istahsizlik
    Gönderim Zamanı: 14 Şub 2024 Saat 13:36
Merhabalar hocam 10 aylık 9 kilo 75 cm oğlum cumartesi ve pazar günü ateslendi. Sabaha kadar ağlayıp uyumadi. Pazartesi günü ise   grip belirtileri başladı burun akıntısı ve hapsuruk.  4 gün ek gida Red etti. Şimdide açlıktan huzursuz. Anne sütü alıyor. Ama yeterli değil gibi çünkü cisli bezi az hatta bir bez ıslatıyor günde. Sizi yedi senedir takip ediyorum. Kızımı sizinle büyüttüm. Sipraktin şurup kullanabilir miyim ? Şimdi alerji ilacı olduğu için koyulasma yapacak muhtemelen. Ama hiç beslenmemeside beni huzursuz ediyor. 
Hocam kullanımda günde 2 kez 5 gün 3 gün ara yazmışsınız. Ben bu ölçüyü sabah akşam mı vermeliyim? Yoksa gün içerisinde mi vermeliyim ? Yoksa gribin geçmesini mi beklemediğim? İnanın ben bekleyeceğim Ama aile büyüklerinden artık bezdim. Doktora goturmedigim için bana baskı yapıyorlar. Muyene ettirdim şimdide iştahsızlık serum bağlarlar diyorlar. Artık nefes alamiyorum. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119223
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2024 Saat 19:46
Hasta iken, sakin Sipraktin vermeyin. 
Turkiye'deki o malum "Aile buyukleri", EGER bu konularda en ufak bir bilgi sahibi olsalar idi, Turkiye; cocuk
 olumlerinde Avrupa birincisi olmazdi!! 
Onlar alismislar, doktorlar tarafindan Serumlarla, ilaclarla dolandirilmaya, dogru bir is yapildigini saniyorlar! 
Onlari dikkate almayin. 

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aybükeberk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2024 Saat 13:44
Şikayetçi olmak istemiyorum ama dağ başında yaşasam daha mutlu olurum. Bu arada sipraktini hiçbir doktora yazdırmadim. Eczacı vermedi ücretiyle . Çok zararliymis. Elinde zyrtec var onu verirmiş. Ama bu asla asla olmazmış. Bana üzüm çekirdeği ekstresi satmaya çalışıyorlar. Kendileri bal gibi ise yaradığını biliyor bu ilacın. Neyse bende bir eczaneye yalan söyleyip uydurup ilacı aldım. Burun akintisinin bitmesini bekleyecegim. Bu arada hocam oğlum 6 aylıkken 8450 gir kadardı. Krese giden ablasi var.Son dört ayda 4 kez grip, 1 kez brosiloit,1 kezde ishal oldu( dizanteri).Sizinle flogly başladık şifa bulunmuştu. Gripler için serum fizyoloji ve coldmix kullanıyorum. Gelişimi hastalıktan mi durdu ?  Ayda bir hafta iyi. Uc hafta hasta.3600 gr 53 cm doğdu. İri bir bebekti.  Anne sutude alıyor. Şimdi tartmak istemiyorum. Kilo verdi epey. Tüm gidalari Red ediyor.

Düzenleyen Aybükeberk - 15 Şub 2024 Saat 14:05
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2024 Saat 18:40
600 gram FAZLADAN aldigi icin, obezite olusmasin diye bunye, gecici bi istahsizlik yaratir! Normaldir.

Turkiye'deki korolasi Saglik sistemi, hastalarin sifa bulmasi istemezler! 
 AYNI PUST eczacilar, her ucu de Parasetamol olan; Aferin, Peditus ve Calpol yazan PUST doktorun 
ilaclarini verip, 6 aylik bebeklerin olumune sebep olurlar, hic sesleri cikmaz, ama Sipraktin'e laf ederler.
Goruyorsunuz degilmi, PUSTLUGUN derecesini? 
Bu pustlar el birligi ile, dislerin curumesini onleyen Zynafluor ilacini yasaklattilar! Saglik bakanligi bile bu
 PUSTLUK duzenin ele basidir! 

Merak etmeyin, bir muddet sonra normal yemeye baslar, baslamazsa, bir defa Sipraktin surup verin. 
gene 5 gun verin, 2-3 gun ara verin. 

Sik hasta olmasi insan temasinin artmasi sonucu olur. Cok kalabaliga sokmayin, devamli "sapur-supur" 
opturmeyin. 

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aybükeberk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2024 Saat 20:14
Hocam artık yemiyoruz sistemin nanelerini. Tartismadigim doktor kalmadı.  Heleki kortizon konusunda canımı çok sıkan oldu.  
Oğluma gelince sarışın ve mavi gözlü. Güzel bir bebek. Gelen giden micikliyor. İki ay kadar kimseye elletmeyecegim. Çok teşekkür ederim. Hoş evde baba ve kardeş yeterince mikrop taşıyorlar. Cevaplar için çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2024 Saat 22:38
       " Oğluma gelince sarışın ve mavi gözlü. Güzel bir bebek. Gelen giden micikliyor."
Ondan sonra da, bu duruma: "Nazar degdi" diyorlar!!! 
Cirkini kimse opmuyor ki!!! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.