Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 9,5 yaş pişik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

9,5 yaş pişik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
merveasya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 51
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveasya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 9,5 yaş pişik
    Gönderim Zamanı: 06 Kas 2022 Saat 04:47
Hocam merhaba, kızım 9,5 yaşında 1.39 boy, 30 kg. 3-4 gündür poposunda (tam kaka çıkış bölgesi) pişik var geceleri popom acıyor diye acıyla uyanıyor. Hametan pomad sürüyorum ancak bir iyileşme olmadı. Pişiğin yanlarında sivilceler de mevcut ve arttı da..Gün içerisinde acıdıgında kremi sürüyorum. Genel durumu iyi ancak poposunda bir düzelme yok. Geçtiğimiz hafta boğaz enfeksiyonu geçirmişti. Bir de bir iki aydır poposunu kendisi temizliyor( arada yine benim de temizlediğim oluyor hastalandıgında) Detaylıca öğrettim ama belki tam temizlik sağlayamadıgından olmuş olabilir mi diyorum. Ne yapmamızı önerirsiniz, değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119228
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2022 Saat 19:28
Kil kurdu olabilir,  fazla ugrasmaya gerek yok, bir kere 2olcek Andazol icin, ertesi gun duzelir ise, "kil kurdu" varmis demektir. Baska bir sey de gerekmez. 
Degilse, silmeyin, yikayin veya bebeklerde kullanilan "Islak tuvalet kagidi" kullanin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.