|
9,5 yaş pişik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
merveasya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı merveasya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kas 2022 Saat 04:47 |
Hocam merhaba, kızım 9,5 yaşında 1.39 boy, 30 kg. 3-4 gündür poposunda (tam kaka çıkış bölgesi) pişik var geceleri popom acıyor diye acıyla uyanıyor. Hametan pomad sürüyorum ancak bir iyileşme olmadı. Pişiğin yanlarında sivilceler de mevcut ve arttı da..Gün içerisinde acıdıgında kremi sürüyorum. Genel durumu iyi ancak poposunda bir düzelme yok. Geçtiğimiz hafta boğaz enfeksiyonu geçirmişti. Bir de bir iki aydır poposunu kendisi temizliyor( arada yine benim de temizlediğim oluyor hastalandıgında) Detaylıca öğrettim ama belki tam temizlik sağlayamadıgından olmuş olabilir mi diyorum. Ne yapmamızı önerirsiniz, değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kil kurdu olabilir, fazla ugrasmaya gerek yok, bir kere 2olcek Andazol icin, ertesi gun duzelir ise, "kil kurdu" varmis demektir. Baska bir sey de gerekmez.
Degilse, silmeyin, yikayin veya bebeklerde kullanilan "Islak tuvalet kagidi" kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|