|
5.5 aylık kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 547 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kas 2022 Saat 02:26 |
Hocam merhaba 5.5 aylik kızım 8400 kg 66 cm. 2 gün önce size yazmıştım bir gece süren atesi vardi doktora gitmiştik antibiyotik vermişti ama siz kullanmayin demiştiniz kullanmadık ve cok şükür bir sıkıntı kalmamıştı ama kızım bugün öğleden sonra emdi ve fışkırarak sarimsi kustu sonrasında hep mizmizdi bugun hocam ve uyudu gece yani tam 10 saat sonra uyurken yine aynı şekilde kustu biraz bekledim emzirmek için az birsey emdi ve bu sefer emdigini kustu anne sütü alıyor hocam sadece sabah kahvaltıda yumurta sarisinin çeyreğini yedi çok az ondan olabilir mi yoksa hastalığa bağlı mi bir ilaç vermek gerekir mi mide bulantısı ilaçları için daha küçük mudur
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir gidadan(?) mikrop kapmis, kusmalarin arkasindan ishal gelecek, sakin hicbir ilac kullanmayin.
O dokunan gidanin; kusma ve ishal ile atilmasi sart.
|
|
![]() |
|
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 547 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Hocam ama emmiyor başka zaten birsey vermiyorum ac hissediyorum bunu memeye geliyor oguruyor ememiyor zorlayim mi emmedigi için de 8 saattir kusmadi ama dedigim gibi emmedi de
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sadece, teklif edin, isterse emer. Aralarda su teklif edin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Kas 2022 Saat 19:46 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|