Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - röntgen
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

röntgen

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
egtuna Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 250
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı egtuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: röntgen
    Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2019 Saat 16:29
Çok değerli Kadir hocam 41 yaşında bir bayanım 2 ay kadar önce ayağımın üstüne dolap rafı düştü ve ağır bir koltuk iterken aynı gün dizimi zorladım önemsemedim geçer dedim
ama ağrım tam geçmediği gibi diz ağrım artınca bir de bileğimde sinir sıkışması var ortopedi doktoruna gittim. ayakta kırık olabilir dedi röntgene yolladı röntgene girmeden boynuma koruyucu istedim. ben sadece ayağımdan film çekilecek derken ayak, diz ve el bileğinden çift taraflı röntgen çekildi. yani bu durumda sanırım ben bir günde 6 adet röntgen çekilmiş oldum. sizi sürekli takip etmem sayesinde o kadar bilgiliyim derken böyle bir tuzağa düştüm ve sonuçta da bir şey çıkmadı mr isteyelim deyince direkt oradan kaçtım. birçok konuda sizin sayenizde uyanık davranıyoruz ama malesef bugün böyle bir tuzağa düştüm bir günde bu kadar çok röntgen çekilmek çok zarar vermiş midir? İç organlara çekilen bir film olmadığı için daha mı az sorun olur? bu konularda daha nasıl uyanık olabiliriz? çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119307
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2019 Saat 20:16
El-ayak Rontgenlerinde ic oprganlara bir etki olmaz, merak etmeyin. Boyunluk bile gerekmezdi.
MR gerekmez, agri gecene kadar, gunde:3x1 Dolven400 tablet alin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.