|
Baş ağrısı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Gamze kacal
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Baş ağrısıGönderim Zamanı: 29 Ağu 2019 Saat 23:20 |
|
Hocam size daha öncede yazmistim 11 yaş kız cocugu araba yolculuğu sonrası baş ağrısı oluyor ikidir normaldede bebekliginden beri kusar arabada zonklayi ci tarzda basi ağrıyor tek taraflı olduğunu soyluyor bunun üzerine mr cektirdim parsiyel empty sella izlendi diye bir sonuç çıktı biraz araştırdım doktor yorumlarını okudum bu durum sağlıklı 5 kişiden birinde olan beyindeki hipofiz bezinin salgısının az olmasi sonucu mr o bölgenin boşluk olarak gorulmesiymis umarım doğru anlatmisimdir yani korkulacak bir durum değilmiş aslında çocuk doktoru tekrar mr istedi ama ben bu yorumları okuyunca goturmedim çocuğu bidaha dediğim gibi araba yolculuğu sonrası bu ağrı olduğu içinde acaba migren falan mı var diye düşünüyorum bu konu hakkında bi fikriniz varmı parsiyel empty sella ile bide genelde mr tesadüfen çıkar bu durum falan diyor yani birçok insanda olabilen biseymis
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2019 Saat 23:56 |
|
Norolojide gorulmesi icap eder.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|