Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kusma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkusma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
seyhan sezer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21
Mesajın Direkt Linki Konu: kusma
    Gönderim Zamanı: 23 Ara 2009 Saat 20:38
Merhabalar Kadir Bey
Hocam 20 aylık oğlum 3 gündür su bile içse kusuyor çok zayıfladı.Eski mailleri okudum arkasından ishal gelir diyorsunuz.Ateş ve ishal yok,halsizlikde yok.Size danışmadan Dr a götürmedim, gitmeli miyiz sizce ve nasıl beslemeliyim?Hangi yiyecekleri yedirmeliyim hocam?İyi ki varsınız, teşekkürler hocam.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119334
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2009 Saat 15:30
Kusan bir çocuk için 3 gün çok uzun bir süre, siz en kısa zamanda bir doktora gidin. Gece kusan çocuk, sabahı beklerde, 3 gün biraz iddialı..
Yukarı Dön
seyhan sezer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 21
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2009 Saat 15:43

Hocam en son size yazmadan önce kusmuştu, bende endişelenip size yazmıştım.Eski maillerinizi okudum yediği birşey dokununca böyle oluyormuş birkaç gün sürüyormuş, galiba oğlumda öle oldu.Mikrobik olsa ishalde olur dediğiniz için rahatladım.İnanın sizi tanıdıktan sonra daha az dr gidiyoruz.KizBebekİlginize ve bilginize taşekkürlerimi sunarım.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.